Feestvarken 2005

't Hof van Commerce uit Stavele is opgenomen de gids Top 100 Het Feestvarken 2005. Deze gids gaf volgende commentaar waarom je het restaurant 't Hof van Commerce moet bezoeken:

"Paul Vanholme komt uit een slagersgeslacht en zet de stiel voort. Hij heeft heel wat oude familierecepten bijgehouden. Iedere week maakt hij een vers Breugeliaans buffet met varkensvlees klaar zonder daarbij gebruik te maken van bewaarstoffen of smaakversterkers. Al dat heerlijks, van snuit tot staart, staat uitgestald in een beenhouwerijtje dat deel uitmaakt van het 160 jaar oude dorpscafé. In het café met een terras langs de IJzer, lijkt het wel of de tijd stil heeft gestaan en elk voorwerp vertelt er een verhaal. 't Hof van Commerce ligt aan de Stavelebrug, op het eind van het dorpje."

De gids Het feestvarken

De 100 beste restaurants waar het varken op een voetstuk staat blijft een bescheiden, maar een onmisbare gids voor al wie houdt van lekker eten. Het zwijn verdiend immers meer dan ooit om gastronomisch in het zonnetje gezet te worden. Varkensvlees heeft een grote, karaktervolle eigenheid van smaak. Een smaak waar we allemaal van houden. En die bijgevolg  meer dan de moeite loont om echt lekkere gerechten mee te bereiden.Als magere vleessoort zal het vlees van het varken ongetwijfeld een mooie gastronomische toekomst kennen. Met deze gids wordt daar traditioneel een aanzet mee gegeven.