Arrangementen

Breughelbuffet voor groepen

Dit arrangement is enkel in het weekend voor groepen vanaf ongeveer 15 personen:

    Aperitief naar keuze
    Soep
    Breughelbuffet
    2 consumaties naar keuze
    Dessert naar keuze met koffie

Het breughelmenu is ook op aanvraag naargelang gelegenheid (doop,communie,...)

Ben je vegetarisch? Dan vind je ook zeker je goesting !


Volwassenen: €50.00 / Tot 12 jaar: €20.00

Boerestutten

Op aanvraag voor groepen vanaf ongeveer 30 personen. Dit zijn boerestutten met een bordje van het huis (8-tal soorten vlees uit ons assortiment), smout, boter, komkommertjes en uitjes, mosterd, en 2 consumaties volledig naar keuze! 


Volwassenen: €19.00

Ontbijtbuffet

Voor groepen vanaf ongeveer 20 personen bieden we een uitgebreid ontbijtbuffet aan met zelfgemaakte en streekgebonden producten. Dit kan enkel op zaterdag of zondag.

 

Volwassenen: € 18.00 / Tot 12 jaar € 10.00

Buffet aan huis

Heb je binnenkort een bedrijfsfeest, huwelijksfeest, receptie, personeelsfeest, familiefeest, communiefeest, tuinfeest, verjaardagsfeest of ander feest? Dan kan je beroep doen op 't Hof van Commerce en kan je genieten van Breughelbuffet aan huis, 22 euro per persoon. Het buffet wordt aan huis geleverd en klaargezet op de door u voorziene plaats. De kwaliteit en hoeveelheid is identiek zoals in restaurant 't Hof van Commerce! Vanaf ongeveer 120 personen wordt er ook bediening aan het buffet verzorgd.

Heb je een heel grote groep? Of heb je nog andere vragen? Contacteer Iris via telefoon of e-mail en zij informeert je graag omtrent de mogelijkheden en prijs.