Bier- & piconproevers

Niet enkel de bezoekers voor de vlaamse keuken worden verwend maar ook de bier- en piconprovers worden op hun wenken bediend. Hier kan je genieten van een streekbiertje in een authentieke kader.

Picon van het huis

Als aperitief kan je genieten van een picon van het huis dat Iris voor je klaar maakt. Dit lekker apéritief is dé geschikte opener voor een leuke en gezellige avond niet ver van de Schreve. De drank op zich is in de Franse grensstreek een bekend aperitief. Ook aan de Vlaamse kant wordt er wel eens geëxperimenteerd met dit straffe spul. Alles begint natuurlijk met het recept. Iris bezit dan ook het geheim voor een lekkere Picon.

Queue de charrue

Een blond bier van 9% met een mooie goudkleurige schittering, hergist op fles. Wordt gekenmerkt door een mooi vast wit schuim met aroma's van gerst en hop en een verlengde en evenwichtige bittere smaak. Gebrouwen door Vanuxeem.

St. Bernardus

In 't Hof van Commerce kan je genieten van een lekker abdijbier nl. St. Bernardus. Dit bier op hoge gisting is gebrouwen door Brouwerij Sint-Bernardus in Watou en draagt het logo van Belgische Hop.

 

Kom langs en ontdek alle streekbieren in ons assortiment.