Specialiteiten

Breughelbuffet

Alles van het varken, van aan de neus tot aan de staart.

Verder verschillende soorten paté, rillettes, gehaktballetjes, bloedworst, witte worst, ham, spek en ei, schelle van de zeuge, noem maar op. In totaal wel 35 soorten vlees. Dit buffet wordt aangevuld met een uitgebreid gamma van groenten- en pastasalades , sausjes, een warme aardappel in de pele & ons in huis gebakken brood. 

 

Ben je vegetarisch? Dan vind je ook zeker je goesting in ons buffet, verder voorzien we ook een bordje met kazen.

 

't Hof van Commerce kan met trots het volgende zeggen over hun buffet:
"Alles is in het huis bereid ! "

 

Volwassenen: €26,50 / Kinderen: €12,00

 

 

Boerestutten

Naast het buffet kan je bij ons ook terecht voor een lekkere boerestutte of croque uit het vuistje. Boerenstutten met schelle van de zeuge, kaas, beenhesp, rillette, paté, gehakt, paarden- of varkensworst… voor ieder wat wils. 

 

€ 11,00 

 

 

𝐄𝐧𝐤𝐞𝐥 𝐯𝐨𝐨𝐫 𝐠𝐫𝐨𝐞𝐩𝐞𝐧 𝐯𝐚𝐧𝐚𝐟 𝟏𝟎 𝐩𝐞𝐫𝐬𝐨𝐧𝐞𝐧 𝐤𝐚𝐧 𝐞𝐫 𝐠𝐞𝐫𝐞𝐬𝐞𝐫𝐯𝐞𝐞𝐫𝐝 𝐰𝐨𝐫𝐝𝐞𝐧 𝐯𝐨𝐨𝐫 𝐨𝐧𝐳𝐞 𝐛𝐨𝐞𝐫𝐞𝐧𝐬𝐭𝐮𝐭𝐭𝐞𝐧. 𝐑𝐞𝐬𝐞𝐫𝐯𝐞𝐫𝐞𝐧 𝐡𝐢𝐞𝐫𝐯𝐨𝐨𝐫 𝐢𝐬 𝐧𝐢𝐞𝐭 𝐦𝐨𝐠𝐞𝐥𝐢𝐣𝐤 𝐨𝐩 𝐳𝐚𝐭𝐞𝐫𝐝𝐚𝐠𝐚𝐯𝐨𝐧𝐝 & 𝐳𝐨𝐧𝐝𝐚𝐠𝐦𝐢𝐝𝐝𝐚𝐠. 𝐃𝐚𝐧 𝐬𝐞𝐫𝐯𝐞𝐫𝐞𝐧 𝐰𝐞 𝐞𝐧𝐤𝐞𝐥 𝐨𝐧𝐬 𝐛𝐫𝐞𝐮𝐠𝐡𝐞𝐥𝐛𝐮𝐟𝐟𝐞𝐭. 𝐙𝐨𝐧𝐝𝐞𝐫 𝐫𝐞𝐬𝐞𝐫𝐯𝐚𝐭𝐢𝐞 & 𝐢𝐧𝐝𝐢𝐞𝐧 𝐞𝐫 𝐩𝐥𝐚𝐚𝐭𝐬 𝐢𝐬, 𝐛𝐢𝐧𝐧𝐞𝐧 𝐨𝐟 𝐨𝐩 𝐡𝐞𝐭 𝐭𝐞𝐫𝐫𝐚𝐬, 𝐤𝐚𝐧 𝐞𝐫 𝐰𝐞𝐥 𝐝𝐨𝐨𝐫𝐥𝐨𝐩𝐞𝐧𝐝 𝐡𝐞𝐭 𝐠𝐚𝐧𝐬𝐞 𝐰𝐞𝐞𝐤𝐞𝐧𝐝 𝐞𝐞𝐧 𝐛𝐨𝐞𝐫𝐞𝐧𝐬𝐭𝐮𝐭𝐭𝐞 𝐛𝐞𝐬𝐭𝐞𝐥𝐝 𝐰𝐨𝐫𝐝𝐞𝐧. 

 

 

 

 

Hutsepot

 

Jaarlijks serveren we tijdens de maand december onze huisbereide hutsepot. Hutsepot op Vlaamse wijze met lekker gebakken worst, spek, koteletten, smout en brood à volonté. Met op voorhand ons 'breughelbuffet' , opgelet: dit breughelbuffet is beperkter zoals gewoonlijk, dit voorzien we als voorgerecht / hapjes voor bij de aperitief. 

 

Voor de kids is er spaghetti bolognese! 

 

Volwassenen €26,50 /Tot 12 jaar: €12.00

 

𝟐𝟎𝟐𝟒: 𝟔-𝟖 𝐝𝐞𝐜𝐞𝐦𝐛𝐞𝐫 & 𝟏𝟑-𝟏𝟓 𝐝𝐞𝐜𝐞𝐦𝐛𝐞𝐫

Picon van het huis & bierproevers

Niet enkel de bezoekers voor de vlaamse keuken worden verwend maar ook de bier- en piconproevers worden op hun wenken bediend. Hier kan je genieten van een streekbiertje in een authentieke kader.

 


Als aperitief kan je genieten van een picon van het huis, dé geschikte opener voor een leuke en gezellige avond niet ver van de Schreve. De drank op zich is in de Franse grensstreek een bekend aperitief. Ook aan de Vlaamse kant wordt er wel eens geëxperimenteerd met dit straffe spul. Alles begint natuurlijk met het recept. Wij bezitten dan ook het geheim voor een lekkere Picon.