Specialiteiten

Breughelbuffet

Alles van het varken, van aan de neus tot aan de staart.

Verder verschillende soorten paté, rillettes, gehaktballetjes, bloedworst, witte worst, ham, spek en ei, schelle van de zeuge, noem maar op. In totaal wel 35 soorten vlees. Dit buffet wordt aangevuld met een uitgebreid gamma van groentjes, pasta, rijst, fruit en smaakvolle sausjes. Ben je vegetarisch? Dan vind je ook zeker je goesting in ons buffet! 't Hof van Commerce kan met trots het volgende zeggen over hun buffet:
"Alles is in het huis bereid ! "

 

Volwassenen: €25 / Kinderen: €11

 

 

Boerestutten

Naast het buffet kan je bij ons ook terecht voor een lekkere boerestutte of croque uit het vuistje. Boerenstutten met schelle van de zeuge, kaas, beenhesp, rillette, paté, gehakt, paarden- of varkensworst… voor ieder wat wils. 

 

€ 10,00

 

 

Hutsepot

 

Jaarlijks serveren we tijdens de maand december onze huisbereide hutsepot. Hutsepot op Vlaamse wijze met lekker gebakken worst, spek, koteletten, smout en brood à volonté. Met op voorhand ons 'breughelbuffet' , opgelet: dit breughelbuffet is beperkter zoals gewoonlijk, dit voorzien we als voorgerecht / hapjes voor bij de aperitief. 

 

Voor de kids is er spaghetti bolognese! 

 

Volwassenen €24.00 /Tot 12 jaar: €10.00

 

2022 : 2-4 december, 9-11 december, 16-18 december

Picon van het huis & bierproevers

Niet enkel de bezoekers voor de vlaamse keuken worden verwend maar ook de bier- en piconproevers worden op hun wenken bediend. Hier kan je genieten van een streekbiertje in een authentieke kader.

Picon van het huis
Als aperitief kan je genieten van een picon van het huis dat Iris voor je klaar maakt. Dit lekker apéritief is dé geschikte opener voor een leuke en gezellige avond niet ver van de Schreve. De drank op zich is in de Franse grensstreek een bekend aperitief. Ook aan de Vlaamse kant wordt er wel eens geëxperimenteerd met dit straffe spul. Alles begint natuurlijk met het recept. Iris bezit dan ook het geheim voor een lekkere Picon.